Tarieven:

  • Consult 50 minuten € 60
  • Consult 60- 70 minuten €75
  • Consult 75- 90 minuten € 90
  • Een samengestelde remedie ter ondersteuning van het consult € 15
  • Set MasterTunes 2x A (actie) en 1x B (bescherming) €30.
  • Extra kosten voor een uitgebreid verslag van het consult €30.
Vanaf 01-10-2016 ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, zodat de natuurgeneeskundige consulten voor vergoeding in aanmerking kunnen komen, vanuit het aanvullende pakket van je zorgverzekering. (Kijk even in je papieren of op internet wat jouw polis hierover zegt.) Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.
 

Let op, voor 2019 is het veel onduidelijker of mijn consulten wel/ niet vergoed worden door je aanvullende zorgverzekering. Erg vervelend, ik heb alle gevraagde opleidingen gedaan. Mijn advies hierin is om voor je afspraak eerst na te vragen bij je verzekering of ze mijn consulten vergoeden.

De vergoedingen voor natuurgeneeskunde in 2019, zie www.zorgwijzer.nl/vergoeding/natuurgeneeskunde

Ik ben ingeschreven bij vergelijk en kies van de cooperatie VGZ; dit is voor de verzekeringen van VGZ, IZA, IZZ, Bewuzt, ZEKUR, United Consumers, Univé en UMC). https://www.vgz.nl/zorgadvies/zorgzoeker/zorgverlenerdetail?zid=vz%3A147&nm=natuurgeneeskunde&pc=4191GK&rad=10000&z-vrij=vz%3A147&jaar=2019&k-zid=vz%3A147&detailid=5633743 

 
Let op: de aanvullende verzekeringen van CZ, OHRA en Nationale Nederlanden vergoeden alleen een consult kinesiologie, als er andere vragen of klachten zijn, dus als ik op een andere manier moet werken, dan valt het onder natuurgeneeskunde en vergoeden zij het niet (nieuwe regel sinds 2019).
 
De aanvullende zorgverzekeringen van de Amersfoortse, Ditzo, DSW, Stad Holland en Zorg en Zekerheid, worden zowiezo niet vergoed, zij vergoeden alleen een consult natuurgeneeskunde van een arts.
 
Voor meer informatie, vragen of klachten kunt u terecht bij bij, Mirjam Breddels- de Goei, of anders bij de de VBAG of www.quasir.nl.
 
Ik ben ook ingeschreven in het RBCZ register en register van TCZ.
Voor de wet Wkkgz ben ik ingeschreven bij de SCAG: https://www.scag.nl/voor-cliënten/ .