Tarieven:

I.v.m. de nieuwe werkwijze (sinds half juni 2018)  duurt een consult nu ongeveer 50 minuten. 
Je krijgt hiervoor een factuur van € 60 (om over te maken via de bank).
Zijn we langer bezig (of veel korter), dan wordt de factuur natuurlijk aangepast.
 

Als het nodig is de behandeling te ondersteunen met een samengestelde remedie, dan zijn de extra kosten hiervoor € 15 (deze kosten komen niet voor vergoeding in aanmerking door de aanvullende zorgverzekering).

Vanaf 01-10-2016 ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, zodat de natuurgeneeskundige consulten, wel voor vergoeding in aanmerking komen, vanuit het aanvullende pakket van je zorgverzekering. (Kijk even in je papieren of op internet wat jouw polis hierover zegt.) Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.

De vergoedingen voor alternatieve zorg 2018:   https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/natuurgeneeskunde#vergoedingen Ook ben ik ingeschreven bij vergelijk en kies van de cooperatie VGZ; dit is voor de verzekeringen van VGZ, IZA, IZZ, Bewuzt, ZEKUR, United Consumers, Univé en UMC). www.cooperatievgz.vergelijkenkies.nl/vergelijk-en-kies/zoekresultaten?zid=vz:147&pc=4191GK&rad=10000&z-vrij=vz:147&jaar=2018 

Let op: De Amersfoortse, DSW, Stad Holland en Zorg en Zekerheid vergoeden natuurgeneeskunde alleen bij consult van een arts, ik ben geen arts, dus de consulten worden bij deze verzekeringen niet vergoed.

 
Voor meer informatie, vragen of klachten kunt u terecht bij mij, Mirjam Breddels- de Goei, of anders bij de de VBAG of www.quasir.nl.
 
Ik ben ook ingeschreven in het RBCZ register en register van TCZ.
Voor de wet Wkkgz ben ik ingeschreven bij de SCAG: https://www.scag.nl/voor-cliënten/ .