Gezond in balans!

Praktijk de Appelbloesem

Mirjam Breddels - de Goei,
natuurgeneeskundig therapeut
Praktijkadres: Panoven 25, 4191GW Geldermalsen
KvK-nummer: 57467048
AGB-code zorgverlener: 90/102604
AGB-code vestiging: 90/062039
BTW-ID: NL001909674B49
VBAG licentie en RBCZ-licentie
06 29 44 35 23
praktijkdeappelbloesem@hotmail.com

Healing

Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om de helende gaven, die we allemaal hebben, te ontwikkelen.

Door de energie onbalans te herstellen wordt het zelfgenezend vermogen van ons lichaam geactiveerd, zodat je lichaam weer kan herstellen.

Tijdens een behandeling in mijn praktijk ondersteunen we je 5 energielagen: je fysieke lichaam (je cellen), de aura of Heilige Ruimte (dit is het energieveld wat we om ons heen hebben; de expressie van wie jij bent), de chakra's (energietrechters die onze organen voorzien van energetische voeding) + meridianen, de haralijn (doel in je leven, kracht en doorzettingsvermogen) en je wezenster (de bron van innerlijke wijsheid, innerlijk leven, je oorspronkelijke ik).

Tijdens de OMnium healing/ de Omnium methode gebruiken we een krachtige meditatie: Verbinden met de Bron. Deze techniek brengt de Universele Bronenergie op een natuurlijke wijze naar jouw wezen over.  Trauma's, fobieën, verslavingen en andere disbalansen of ziekten worden behandeld. Je cellen worden geherprogrammeerd, gekalibeerd aan de trilling van de Bron, waardoor jouw lichaam zich weer hersteld. We richten ons op de diepste oorzaak, in je onderbewustzijn en cellulaire geheugen, waardoor gedachtepatronen om kunnen draaien. Met als gevolg een diep gevoel van vrede, balans en het verminderen van pijn.

Ben je in balans, dan voel je je krachtig en ontspannen. Genezende energie stroomt door je heen en kun je gebruiken voor jezelf en anderen.


Ik werk o.a. met methoden vanuit de Remember, Energetische kindertherapie, de Jassentechniek-healing, Edelsteenhealing en Edelsteenmassage, Delphii Healing, Matrix Energetics, de Verbinding, Munay-ki, Nusta Karpay.