Hoe ga ik te werk?

We beginnen het consult met het doorlopen van een testlijst. We kijken naar die dingen die een rol spelen bij de oorzaak van jouw klachten. Zo achterhalen we welke factoren een rol spelen bij jouw klachten.
Door alle opleidingen en nascholingen die ik nu gevolgd heb, werk ik met een lijst van de 24 meest voorkomende ziekte-oorzaken. Je kunt hierbij denken aan: een tekort aan een vitamine of mineraal (maar ook een stapeling of juist opname-probleem), een sluimerend virus, een onbalans in de neurotransmitters, een storende gebitsinvloed en zo dus een hele lijst.
Ik heb vele aanvullende vragenlijsten, of we vragen bloedonderzoek of DNA-onderzoek aan (zie hier voor bestel-link): mijnlabtest.nl/nutri-gene-expert.html?aw_affiliate=eyJjYW1wYWlnbl9pZCI6IjU1IiwidHJhZmZpY19zb3VyY2UiOiJ3ZWJzaXRlIiwiYWNjb3VudF9pZCI6MTAyfQ
 
Verder kunnen we werken aan blokkerende emoties, verstorende informatie, last hebben van verbindingen (met andere mensen, dieren of dingen. Verbindingen gaan we aan vanuit schuld, afhankelijkheid of verantwoordelijkheid en deze verbindingen kosten ons continu heel veel energie), etc.
 
Vanuit mijn verbinding met de Bron stem ik me af op jouw blokkades. Dit is een nieuwe manier van werken en behandelen, waar ik nog meer de diepere oorzaak kan bereiken; niet alleen de actieve link weghalen, maar verticaal, dus door alle lagen heen. Dan gaan we kijken wat we kunnen doen om dit weer in balans te krijgen. Zijn wie je werkelijk bent! Echte transformatie, het transformeren van oude problemen door het vinden van de hoofdoorzaak en dat op te heffen. 
 
Verder werk ik met de Oorspronkelijke blauwdruk en verbind deze met jouw fysieke blauwdruk, zodat je terug kunt komen in je oorspronkelijke trilling. We kunnen kijken of je energieveld sterk en schoon is, of je chakra's open staan, of je meridianen wel goed stromen, of je haralijn en Wezenster wel optimaal zijn en anders via energetische behandelingen dit weer herstellen.
 
We kunnen werken aan gezondheid, verbinding en bewustzijn! Net wat jij nodig hebt, waar jij behoefte aan hebt om zo weer in balans te komen en jouw zelf genezende vermogen optimaal in te zetten.
 
In 1 consult kunnen we veel doen, maar chronische klachten zijn ook niet van de een op andere dag gekomen, meestal zijn er 2- 4 consulten nodig, soms meer. Dit is natuurlijk altijd in overleg.
 
Let op: een consult werkt diep door in je systeem. Mijn advies is om na het consult, tijd te nemen voor jezelf, rustig aan te doen en bv. een wandeling in de natuur te maken.