Contact

Voel je welkom in mijn praktijk!

              Mirjam Breddels-de Goei, natuurgeneeskundig therapeut voor jou en je kind!

Praktijkadres: De Panoven 25, 4191 GW Geldermalsen, Nederland (er zijn voldoende parkeerplaatsen op het terrein aanwezig).

Bel 06-29 44 35 23 of mail naar mirjam@praktijkdeappelbloesem.nl

KvK-nummer: 57467048
Ingeschreven bij Vectis
BTW-ID: NL001909674B49
 
Aangesloten bij de beroepsvereniging, de:
en de koepelorganisatie, waardoor de consulten voor vergoeding in aanmerking kunnen komen vanuit je aanvullende zorgverzekering. 

 

Als je een vraag hebt, kun je uiteraard vrijblijvend contact met me opnemen, bij voorkeur tijdens het telefonisch spreekuur op maandag van 09.00- 09.30, woensdag van 12.15- 12.45, donderdag van 12.15 tot 12.45. Lukt dat niet, spreek een bericht in op mijn voicemail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Een consult kan in mijn praktijk, of online via Therapieland beeldbellen. Zie hier voor meer info: therapieland.nl/beeldbellen/handleiding-clienten/

Als je rolstoelafhankelijk bent, ligt het aan de afmeting van de rolstoel of je mijn praktijkruimte binnen kunt komen, het zijn namelijk normale deuren. Ook zijn er geen rolstoeltoilet of steunen in het toilet aanwezig. Natuurlijk is een online beeldbelconsult wel een mogelijkheid.

Ben je tevreden, zeg het anderen. Ben je niet tevreden (of heb je een klacht over een behandeling), bespreek het dan met mij. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut (Mirjam Breddels- de Goei) heeft het recht hiervan op de hoogte gesteld te worden. Praktijk de Appelbloesem is hiervoor aangesloten bij Quasir. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhakelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ. Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

Ter info: deze locatie is 2,3 km wandelen vanaf het station (volgens de ANWB).