Fijn dat je ook even hier kijkt!

Let op: tijdelijke stop voor nieuwe cliënten. Door een enorme toeloop, kom ik niet meer uit met de vervolgafspraken in mijn  praktijk. Ik heb daarom de keuze gemaakt om tijdelijk geen nieuwe cliënten aan te nemen.
 
 
Ik werk nu ook met de methode: Master of the Matrix, multidimensionale kinesiologie - het overwinnen van chronische klachten door het activeren van het zelfgenezend vermogen. We zitten dan tegenover elkaar en met een lichte druk op de onderarm kunnen we zien wat jouw lichaam aangeeft. Er wordt gebruikt gemaakt van kennis uit de reguliere geneeskunde, de energetische geneeskunde (acupunctuur), orthomoleculaire geneeskunde, Kinesiologie, inzichten uit de kwantumfysica en het gebruik van Hartsverbinding in contact met het Oorspronkelijk Bewustzijn.
 
 

Bel tijdig -dus minimaal 1 dag van tevoren- wanneer je een afspraak niet kunt nakomen.

 

Wanneer er na een behandeling heftige reacties optreden, neem dan (zo snel mogelijk) contact met me op.

Maak voor het consult een lijstje met al je vragen en schrijf ook duidelijk op, wat je klachten precies zijn.

Neem al je medicijnen (ook degene die je af en toe gebruikt) mee naar de praktijk, bij voorkeur in het orginele doosje. Evenals vitaminen, mineralen, vetzuren, homeopathie, welke suppletie je ook gebruikt. Alleen als ik weet wat je gebruikt kan ik nazoeken/ testen of het product wat ik je eventueel adviseer, hier zonder problemen aan toegevoegd kan worden. Doe dit niet alleen bij het eerste consult, maar ook wanneer er wijzigingen zijn.

Stop nooit zomaar met medicijnen, voorgeschreven door een arts! Dit mag alleen in overleg met de
voorschrijver of je huisarts. 

Wil jij ook van die fantastische foto's in huis of in je bedrijf, kijk dan eens op de website van Willemien Kappetein: www.bewust-in-zijn.nl