Eind augustus ga ik met mijn praktijk verhuizen naar: Bosmanskamp 71H, 4191 MT GELDERMALSEN.

Vanaf september kan ik gelukkig weer consulten inplannen.

 

Vanaf maandag 11 mei mag mijn praktijk weer open! 

Wel heeft de koepelorganisatie een leidraad opgesteld, waaraan we ons moeten houden. 

Ik stuur je een mail met informatie en stel je een aantal vragen om te kijken of we het consult in de praktijk kunnen doen, of dat het toch beter is een video-consult via Therapieland beeldbellen te doen (als je het fijn vindt, kan dit natuurlijk altijd)! 

Ook net voor het consult stel ik je opnieuw vragen, of jij of een huisgenoot tussentijds klachten hebben gekregen zoals koorts, verkoudheid, of hoesten; dan kan het consult in de praktijk niet doorgaan (er worden nu natuurlijk geen kosten in rekening gebracht als je wegens ziekte van jezelf of je huisgenoten op het laatste moment toch niet kunt komen).

Kom zoveel mogelijk alleen (bij kinderen tot 16 jaar kan er natuurlijk 1 van de ouders bij aanwezig zijn). 

Kom op tijd, maar niet te vroeg. Loop direct door naar de praktijk, ik zal 10 minuten voor onze afspraak in de praktijk aanwezig zijn. Geef geen hand en ga lekker zitten (ik heb de praktijk nu zo ingericht dat we op 2 meter afstand kunnen zitten).  

De aanbevelingen van het RIVM worden opgevolgd: geen handen geven. Moet je onverwacht toch niezen of hoesten, doe dat dan in een papieren zakdoekje, dat je meteen wegwerpt in de prullenbak. Na niezen of hoesten direct de handen wassen met zeep of desinfectiegel. (Alle materialen hiervoor zijn natuurlijk aanwezig.). 

Na het consult kun je zelf het verslag en de factuur van de printer afpakken. Betalen met pin of ik stuur je een Tikkie. 

Elke dag en tussen de behandelingen door worden de contactpunten gereinigd. 

Disclaimer: ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat je besmet raakt in de prakijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak ga je akkoord met dit risico.

 
 

Wanneer er na een behandeling heftige reacties optreden, neem dan (zo snel mogelijk) contact met me op. 

Maak voor het consult een lijstje met al je vragen en schrijf ook duidelijk op, wat je klachten precies zijn. Neem al je medicijnen (ook degene die je af en toe gebruikt) mee naar de praktijk, bij voorkeur in het orginele doosje. Evenals vitaminen, mineralen, vetzuren, homeopathie, welke suppletie je ook gebruikt. Alleen als ik weet wat je gebruikt kan ik nazoeken/ testen of het product wat ik je eventueel adviseer, hier zonder problemen aan toegevoegd kan worden. Doe dit niet alleen bij het eerste consult, maar ook wanneer er wijzigingen zijn.

Stop nooit zomaar met medicijnen, voorgeschreven door een arts! Dit mag alleen in overleg met de voorschrijver of je huisarts. 

Wil jij ook van die fantastische foto's in huis of in je bedrijf, kijk dan eens op de website van Willemien Kappetein: www.bewust-in-zijn.nl