NIEUW VANAF 1-1-2021: OP MAANDAG EN WOENSDAG VAN 12.15- 13.15 TELEFONISCH SPREEKUUUR. hEB JE EEN VRAAG, BEL DAN BIJ VOORKEUR OP DEZE TIJD. iK ZAL DAN IN DE prAKTIJK ZIJN EN KAN DAN OOK DINGEN VOOR JE NAKIJKEN/ TERUGZOEKEN.

nIEUWS VAN 23 DECEMBER 2020: NA DE (TIJDELIJKE) LOCKDOWN MAATREGELEN VANUIT DE OVERHEID, MAG MIJN PRAKTIJK GELUKKIG NU WEER OPEN. vOORKEUR IS EEN ONLINE CONSULT VIA THERAPIELAND (DIT IS avg-PROOF). mAAR EEN CONSULT IN DE PRAKTIJK OP 1,5 METER AFSTAND IS OOK TOEGESTAAN (ER IS OOK EEN SCHERM AANWEZIG).

nIEUWS augustus 2020 nieuw praktijkadres: Bosmanskamp 71H, 4191 MT GELDERMALSEN.

 

Wanneer er na een behandeling heftige reacties optreden, neem dan (zo snel mogelijk) contact met me op. 

Maak voor het consult een lijstje met al je vragen en schrijf ook duidelijk op, wat je klachten precies zijn. Neem al je medicijnen (ook degene die je af en toe gebruikt) mee naar de praktijk, bij voorkeur in het orginele doosje. Evenals vitaminen, mineralen, vetzuren, homeopathie, welke suppletie je ook gebruikt. Alleen als ik weet wat je gebruikt kan ik nazoeken/ testen of het product wat ik je eventueel adviseer, hier zonder problemen aan toegevoegd kan worden. Doe dit niet alleen bij het eerste consult, maar ook wanneer er wijzigingen zijn.

Stop nooit zomaar met medicijnen, voorgeschreven door een arts! Dit mag alleen in overleg met de voorschrijver of je huisarts. 

Wil jij ook van die fantastische foto's in huis of in je bedrijf, kijk dan eens op de website van Willemien Kappetein: www.bewust-in-zijn.nl