NIEUWS EN TIPS

Let op: tijdelijke cliëntenstop, ik verwacht in de zomermaanden 2023 weer nieuwe cliënten aan te kunnen nemen (dus ben jij al wel eens voor een consult geweest, dan is er wel de ruimte voor een vervolgconsult).
I.v.m. het volgen van een nieuwe opleiding en verschillende geplande webinars zitten de maanden april, mei en juni erg vol; houdt hier ook rekening mee als je een vervolgafspraak in wilt plannen. Gevolg is ook dat verschillende keren het telefonisch spreekuuur niet door kan gaan. Als ik een gemiste oproep heb, zal ik, wanneer ik de gelegenheid heb terugbellen. Een mailtje met je vraag of app-je zijn natuurlijk ook opties.
 
Een consult kan in mijn praktijk of online, via Therapieland beeldbellen (therapieland.nl/beeldbellen/handleiding-clienten/ ).
 
Deze test kijkt vooral ook naar de biochemie, zodat we heel veel inzicht krijgen in hoe jouw systeem werkt en waar vanuit de basis aanvulling handig zijn.
 
Als het lastig is om een vitamine D test aan te vragen bij de huisarts, dan kun je ook bij jezelf een paar druppels bloed afnemen en opsturen met deze test: mijnlabtest.nl/vitamine-d-test.html?aw_affiliate=eyJjYW1wYWlnbl9pZCI6IjU1IiwidHJhZmZpY19zb3VyY2UiOiJ3ZWJzaXRlIiwiYWNjb3VudF9pZCI6MTAyfQ
 

Telefonisch spreekuur (voor een korte vraag): 

  • maandag van 09.00- 09.30
  • woensdag van 12.15- 12.45
  • donderdag van 12.15 tot 12.45.

Let op: vanaf augustus 2021 is mijn nieuwe praktijkadres: De Panoven 25 te Geldermalsen.

 
 
 
Wanneer er na een behandeling heftige of onverwachte reacties optreden, neem dan (zo snel mogelijk) contact met me op. 
 

Maak voor het consult een lijstje met al je vragen en schrijf ook duidelijk op, wat je klachten precies zijn. 

Neem al je medicijnen (ook de middelen die je af en toe gebruikt) mee naar de praktijk, bij voorkeur in het originele doosje. Evenals vitaminen, mineralen, vetzuren, homeopathie, welke suppletie je ook gebruikt. Alleen als ik weet wat je gebruikt, kan ik nazoeken/ testen of het product wat ik je eventueel adviseer, hier zonder problemen aan toegevoegd kan worden. Doe dit niet alleen bij het eerste consult, maar ook wanneer er wijzigingen zijn.

Stop nooit zomaar met medicijnen, voorgeschreven door een arts! Dit mag alleen in overleg met de voorschrijver of je huisarts.