Hoe ervaren mijn cliënten mij? 

Enkele ervaringen:

Juli 2023, In 2021 ben ik voor het eerst bij Mirjam geweest, omdat ik niet goed in mijn vel zat. Ik was erg benieuwd of dit wat voor mij zou kunnen zijn, dus besloot ik langs te gaan. Tijdens de intake werd er goed geluisterd naar mijn verhaal. Ook kwam ter sprake dat ik bijna elke ochtend wakker werd met buikpijn. Hiervoor ben ik sinds jongs af aan al meerdere keren naar de huisarts geweest en uiteindelijk kreeg ik van hen te horen dat het vermoedelijk PDS was. Bij Mirjam kwam naar voren dat ik gevoelig ben voor tarwe. Sinds ik dat weet, ben ik met behulp van Mirjam mijn voeding hierop gaan aanpassen. Hierdoor word ik nu bijna nooit meer wakker met buikpijn. Daarnaast kreeg ik ook supplementen voorgeschreven die voor mij ook een positieve werking hebben. Hierna ben ik nog een paar keer langs geweest om te kijken of de supplementen die ik had nog steeds relevant waren of dat er iets veranderd moest worden. Ik ben heel erg blij dat ik destijds langs ben geweest, want ik heb er erg veel aan gehad. Zeker een aanrader, ook als je twijfelt! 
 
November 2021, Marieke Veldboer over haar dochter Zomer; Zomer is een meisje van 8 jaar met ‘een jasje te weinig aan’. Ze is hoogsensitief. Ze raakt snel overprikkeld, en krijgt dan last van haar buik. Als ze echt extreem overprikkeld raakt, krijgt ze hoge koorts. Toen we bij Mirjam kwamen, waren we vrij wanhopig. Zomer kon moeilijk in slaap komen, sliep vaak pas om half 10, ze kon 5 weken achter elkaar naar school, maar dan werd ze ziek. We konden in het weekend eigenlijk niks doen want anders kon ze maandag niet naar school. In de vakanties was ze altijd ‘ziek’.

Mirjam heeft heel kundig gekeken naar wat er mist, ze is in mijn ogen dan echt een onderzoeker. Alles wat daaruit kwam, was erg herkenbaar en konden we plaatsen. De oplossingen waren ook erg praktisch. Zomer kon bijvoorbeeld van bepaalde voedingsstoffen meer eten om haar zenuwen te beschermen. We hebben een heel goed product meegekregen om haar spijsvertering op orde te krijgen en ze kreeg een drankje mee om in slaap te komen. Alles volkomen natuurlijk. Het werkte ook allemaal daadwerkelijk echt. Daarnaast is Mirjam een heel fijn persoon en Zomer voelde zich erg op haar gemak met haar. Ze is erg vriendelijk en liefdevol. Zomer vindt dat erg fijn en krijgt dan ook daardoor een goed gevoel.

Nu, een jaar later, heb ik echt een ander kind. Ze heeft eigenlijk geen last meer van haar buik en ze kan veel meer aan. Als we af en toe nog teveel doen, wordt ze nog steeds teruggefloten maar we hebben daadwerkelijk een sociaal leven in het weekend, en ze is niet meer elke vakantie ziek maar kunnen dan leuke dingen doen, net als andere kinderen. We zijn Mirjam erg dankbaar en ik zou iedereen met een hooggevoelig kind willen adviseren om bij haar een consult te doen. Het is belangrijk om specifiek voor jouw kind te onderzoeken wat past. De kwaliteit van leven van onze dochter is er enorm op vooruit gegaan, net als de onze.

Juli 2021, Tessa: Ik kijk altijd enorm uit naar een afspraak met Mirjam van de Appelbloesem. Na jaren, echt jaren tobben met mijn gezondheid ben ik er uiteindelijk achter gekomen dat ik al jaren chronische ziekte van Lyme heb. Via, via ben ik terecht gekomen bij Mirjam en daar ben ik nog iedere dag zo dankbaar voor. Mirjam luistert goed naar je, is altijd bereid te helpen en de onderste steen boven te krijgen. Ze helpt mij in mijn Lyme proces en sinds ik bij haar kom gaat mijn gezondheid met grote sprongen vooruit. Ik had niet durven dromen dat ik me nog zo goed zou gaan voelen. Ik raad je zeker aan om een afspraak met Mirjam te maken, deze vrouw is zo enorm goed in wat ze doet en ik hoop dat ze dit nog heel erg lang blijft doen. 
 
Juli 2021, Geertje: Lieve Mirjam, je bent inmiddels een vaste baken geworden voor het geval er iets aan de hand is. Het is zo fijn om op het gebied van fysieke, emotionele en/ of energetische problemen op je te kunnen vertrouwen. Je voelt feilloos aan wat nodig is door je heldere kijk en je ongelofelijke kennis op het gebied van de werking van organen en wat er nodig is om deze optimaal te laten functioneren. En wat heerlijk is voor mij (uit de Randstad), is dat het consult en de behandeling net zo effectief en duidelijk kan plaatsvinden via een online sessie. Ik ben blij met je.
 
Juli 2021, Familie Hoogendoorn: Als gezin komen wij al jaren naar tevredenheid bij Mirjam. Haar Gezondheidschecks zijn super waardevol om eens in de zoveel tijd te doen. Mirjam is een warm persoon die snel aanvoelt en professioneel, eerlijk en betrouwbaar is. Met name haar enorme hoeveelheid kennis in combinatie met haar sensitiviteit is ze een echte aanrader! 
 
Juli 2021, Floor: Het is zo fijn contact met Mirjam te hebben en gezondheidsproblemen te bepreken. Ze is helder in haar aanpak, geeft mij behulpzame tips en advies waar ik direct iets mee kan. Het resultaat mag er zijn! Wat een kado om zo iemand te kennen waar ik vertrouwen in heb en hulp kan vragen. Dank je wel voor je mooie werk Mirjam.
 
Juli 2021, Ralf: Mirjam is voor mij hét voorbeeld van een goede hulpverlener. Ze werkt zeer gepassioneerd en vanuit haar hart om mensen te helpen. Dit is voelbaar. Daarnaast heeft ze gewoon enorm veel kennis. In mijn ogen zou de werkwijze van Mirjam onderdeel moeten zijn van holistische geneeskunde (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel). Ik heb ervaren dat het daaraan vaak schort in de reguliere zorg. Vanaf "een eilandje" wordt daar te vaak aan symptoombestrijding gedaan. Mirjam is voor mij goud waard (geweest). Ik ben bij haar terecht gekomen met mentale klachten/ angstklachten. Na een grondige anamnese/ analyse (via vragenlijsten en biotensor) werd al snel duidelijk wat de oorzaak was van mijn klachten. Het probleem zat in de aanmaak en omzetting van mijn neurotransmitters. Met name aan serotonine had ik een flink tekort. Ook had ik een vitamine B12-tekort. Dit was voor mij een hele duidelijke verklaring van mijn klachten. Na het nemen van de juiste suppletie in combinatie met aanpassingen in mijn voeding en sport, merkte ik al snel resultaat. Momenteel voel ik me zeer goed en een totaal ander mens. Hiervoor ben ik Mirjam zeer dankbaar.