Vermoeidheid na een consult

Wat ik regelmatig hoor als mensen een test en/ of behandeling in mijn praktijk gehad hebben, is dat ze daarna last hebben van vermoeidheid.

Deze vermoeidheid wordt veroorzaakt door het vrijkomen van (emotionele of fysieke) afvalstoffen. Je kunt de vermoeidheid beperken door het drinken van extra water (minimaal 500 ml extra, liefst met een paar korrels Keltish zeezout), zodat de afvalstoffen gemakkelijk wegspoelen en daarnaast het nemen van 2 hooggedoseerde multivitaminen. Dit doe je dan direct na het consult en de dag erna.

Hierna moet de vermoeidheid snel verbeteren, merk je dit niet, neem dan even contact met je op. Misschien is er voor jou dan nog een verdere ondersteuning nodig.

Ook is het erg goed om met de flow van het leven mee te gaan. Dit doe je door je 5 x per dag, gedurende minimaal 20 seconden, in gedachten mee te laten drijven, op de stroming van het leven; dus als een blaadje op de rivier. Ook kun je in gedachten meegaan met een luchtballon. Of plaats nemen op de vleugels van een adelaar.

Door mee te gaan met de natuurlijke stroming, en niet zelf te willen sturen, brengt het leven jou die situaties, mensen en dingen, die je ondersteunen op jouw pad.