Werkwijze 

Allereerst kwam ik het volgende tegen: 

“Voor je iemand wil helpen genezen,
vraag hem of hij bereid is
om de dingen op te geven
die hem ziek maken”
(Hippocrates)

 

Ben je bereid om hier naar te kijken, dan kunnen we aan de gang!

 
We beginnen het consult met het doorlopen van een testlijst. We kijken naar die dingen die een rol spelen bij de oorzaak van jouw klachten. Door alle opleidingen en nascholingen die ik nu gevolgd heb, werk ik met een lijst van de 24 meest voorkomende ziekte-oorzaken. Je kunt hierbij denken aan: een tekort aan een vitamine of mineraal (maar ook een stapeling of juist opname-probleem kan er spelen), een sluimerend virus, een onbalans in de neurotransmitters, een storende gebitsinvloed en zo dus een hele lijst.
 
Verder kunnen we werken aan blokkerende emoties, verstorende informatie, last hebben van verbindingen (met andere mensen, dieren of dingen. Verbindingen gaan we aan vanuit schuld, afhankelijkheid of verantwoordelijkheid en deze verbindingen kosten ons continu heel veel energie), etc.
 
Vanuit mijn verbinding met de Bron stem ik me af op jouw blokkades. Dit is een nieuwe manier van werken en behandelen, waar ik nog meer de diepere oorzaak kan bereiken; niet alleen de actieve link weghalen, maar verticaal, dus door alle lagen heen. Dan gaan we kijken wat we kunnen doen om dit weer in balans te krijgen. Zijn wie je werkelijk bent! Echte transformatie, het transformeren van oude problemen door het vinden van de hoofdoorzaak en dat op te heffen. 
 
Verder werk ik met de Oorspronkelijke blauwdruk en verbind deze met jouw fysieke blauwdruk, zodat je terug kunt komen in je oorspronkelijke trilling. We kunnen kijken of je energieveld sterk en schoon is, of je chakra's open staan, of je meridianen wel goed stromen, of je haralijn en Wezenster wel optimaal zijn en anders via energetische behandelingen dit weer herstellen.
 
We kunnen werken aan gezondheid, verbinding en bewustzijn! Net wat jij nodig hebt, waar jij behoefte aan hebt om zo weer in balans te komen en jouw zelfgenezende vermogen optimaal in te zetten.
 
In 1 consult kunnen we veel doen, maar chronische klachten zijn ook niet van de een op andere dag gekomen, meestal zijn er 2- 4 consulten nodig, soms meer. Dit is natuurlijk altijd in overleg.
 
Let op: een consult werkt nu (sinds half juni 2018) veel dieper door, door de veranderde werkwijze. Mijn advies is om na het consult, tijd te nemen voor jezelf, rustig aan te doen en bv een wandeling in de natuur te maken. 
Bel: 06- 29 44 35 23 voor een afspraak of mail naar: praktijkdeappelbloesem@hotmail.com

 

 

Een paar recensies van cliënten

November 2018, Anoniem: wij hebben het contact met jou als bijzonder en plezierig ervaren. Bijzonder vanwege de krachten die je voelt, plezierig vanwege jouw rust en zoektocht naar het probleem van onze 13-jarige dochter. Daarbij gaf je aan wellicht maar 1 sessie nodig te hebben, geholpen met daarbij stenen, druppels die je zelf samenstelde en pilletjes die wij konden bestellen. Onze dochter is na jeranlang van haar probleem bedplassen af, wat iedereen veel rust geeft. Ik kijk met vertrouwen terug hierop en mocht zich in de toekomst weer een probleem bij iemand voordoen, dan zullen we naar je toe komen.
 

Juli 2018, Anoniem: bij het binnenkomen van Mirjams ruimte voelde ik een hele bijzondere energie, waar haar nieuwe manier van werken helemaal bij aansluit. De behandeling wordt ondersteund en versterkt door deze energie, waardoor er in korte tijd veel kan gebeuren. Dankzij de kundigheid en de gedrevenheid van Mirjam vloeiden alle stappen heel natuurlijk in elkaar over, konden we veel opruimen en de ontstane ruimte vullen met nieuwe energie. Daarna volgde ook nog een heel fijne healing. De rustige muziek op de achtergrond maakte het geheel compleet. De rest van de dag had ik een erg zwaar en moe gevoel en heb ik alleen maar gerust. Sindsdien geniet ik van het gevoel dat ik gelukkig ben met mezelf. Ook fijn was dat Mirjam de supplementen heeft getest en ik minder supplementen hoef te gebruiken.

Juni 2018, Jeanneke: dankbaar; ik mocht als eerste kennis maken met de nieuwe manier van werken van Mirjam. Zij vertelde mij dat zij door alle opleidingen een nieuwe manier van werken had gevonden. Nog dieper kan zij inzoomen/ afstemmen in het lichaam van de mens, zodat zij nog beter de oorzaak van de klacht kan vinden en behandelen. Het is zo belangrijk om bij de kern van de storing of het trauma te komen om helder te krijgen waar de klacht is ontstaan. Als dat is aangeraakt en gezien, kan het losgelaten worden en weer stromen. Mirjam is in staat om bij de oorzaak te komen, dit aan te raken en het te transformeren. De nieuwe manier van werken van Mirjam is zo natuurlijk, dat ik daar heel snel aan gewend was. En het belangrijkste is dat ik na de behandeling weer goed slaap en veel rust heb gekregen.
 
Anoniem: Hi Mirjam, na meerdere ziekenhuisbezoeken en onderzoeken te hebben gehad, de afgelopen 3 jaar, werden er bij mijn 2 'ziektes' vastgesteld: PCOS en het syndroom van costochondritis/ Tietze. De doktoren vertelden mij dat ze er vrij weinig aan konden doen. Voor PCOS kon ik hormonen slikken, maar dit heb ik niet gedaan. Ik ben zelf nooit zo'n voorstander geweest van medicatie die alleen de symptomen aanpakt, maar niet de oorzaak. Na wat te hebben gezocht op internet, heb ik Praktijk de Appelbloesem gevonden. Na een paar afspraken en 2 maanden vitamines en druppels te hebben geslikt, overkwam mij het volgende:- Syndroom van costochondritis/ Tietze: geen pijn meer op mijn borst. Gewoon geen pijn meer! Een opluchting die ik iedereen wens. - PCOS: ik werd uit mijzelf ongesteld. Voor sommige vrouwen wellicht niet hetgeen wat heel prettig is, maar voor mij na 3 jaar een wonderlijk verschijnsel. Ik wil mensen middels mijn referentie aangeven dat het wellicht interessant is om eens verder te kijken dan wat ze alleen in het ziekenhuis zeggen. Ik wil Mirjam Breddels- de Goei bedanken voor al haar hulp, ze is een aardig persoon en heeft een professionele aanpak. Zij heeft mij geholpen om mijn lichaam weer te herstellen. Dank daarvoor! 
 
Janine: lieve Mirjam, Al wat langer geleden werd ik geadviseerd om eens een afspraak bij jou te maken. Na eerst je site te hebben doorzocht heb ik je gemaild voor een afspraak. Al vrij snel kon ik bij je terecht. Enigszins onwennig stapte ik bij je binnen. Je hartelijke ontvangst stelde snel gerust. Je legde goed uit wat we gingen doen en ook tijdens het uittesten bleef je vel uitleggen. Het was een fijne eerste consult! Met een flesje druppels ging ik veel wijzer over mezelf de deur uit. Via de mail volgde een recept en duidelijk verslag van dit consult! inmiddels zijn we al veel consulten verder, word ik steeds wijzer maar bovenal voel ik me steeds beter! Nog regelmatig kom ik bij je langs zodat we een vinger aan de pols kunnen houden! lieve groet! 
 
Huib: ik ga om de zoveel tijd bij Mirjam langs voor een check up, met als resultaat een goed advies met een goed gevoel. Aanrader!    
 
Judith: het consult was heel prettig! En Mirjam is een hele vriendelijke en lieve vrouw. Uit de testen kwam dat ik magnesium en vitamine D te kort heb en nog wat meer dingen. Ik kan iedereen een consult bij Mirjam aanbevelen! 
 
Deborah: na jaren van vage klachten ben ik bij Mirjam uitgekomen. Ik ervaar Mirjam als een positief, invoelend, zorgvuldig en leergierig persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. De consulten vind ik erg prettig en verhelderen. Ook de nazorg zoals het verslag vind ik een groot pluspunt. Kortom Praktijd de Appelbloesem is zeker een aanrader! 
 
Carmen: Mirjam is betrouwbaar, sympathiek en kundig! Ons gezin is enorm opgeknapt door de behandelingen van Mirjam.
 
Andrea: 2 jaar geleden ging ik met allergische klachten naar Mirjam toe. Ik kwam daar via mijn vriendin die erg enthousiast was over Mirjam. De afspraak was snel gemaakt. Ik werd heel hartelijk ontvangen. Ik heb Mirjam leren kennen als hele lieve, rustige, hartelijke vrouw met ongelooflijk veel passie voor haar werk. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze heeft een hele brede kennis waardoor je zelf ook erg veel leert over jezelf en je lichaam. Het fijne is dat je achteraf ook een heel duidelijk verslag op de mail krijgt. Mirjam ik kom zeker weer bij je terug als het weer nodig mocht zijn. Warme groet, Andrea